HEDEF YKS

Ekm

11. ve 12. sınıf velilerimize YKS sınavının ehemmiyeti hakkında bilgilendirme ve yapılacak çalışmalar aktarıldı.

Şbt

Okul Rehber Öğretmenimiz Kübra ERHAN tüm sınıflarımıza "Etkili Ders Çalışma ve Motivasyon" konulu seminer verdi.

Şbt

11. sınıf öğrencileriyle Zümre öğretmenlerinin (Meslek Dersleri Dahil) Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Programıyla ilgili bilgilendirmeleri yapıldı.

Şbt

Şubat Tail kampı sonrası yapılan değerlendirmeyi ve öğrenci durumlarını görüşmek üzere veli toplantısı gerçekleştirdik.

Şbt

12. Sınıf öğrencilerimizle birlikte sömestr tatilinde hafta içi hergün sabahtan öğlene kadar planlı bir şekilde çalışmalar gerçekleştirdik. Kampınson 3 gününü sıralı TYT ve AYT denemelerine ayırdık. Ara tatilde hem geçmiş dönem eksiklikleri gidermek, hem 12. sınıf konularını tekrar ettik. Ayrıca sistemli bir şekilde soru çözme fırsatı bulduk. Yapılan çalışmalar denemelerimize de yansıdı.

TYT ve AYT Sınav Tarihleri

12. Sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize 30 Kasım 2021 Salı günü sınav motivasyonunu artırmak amacıyla voleybol etkinliği ve ardından akşam yemeği programı düzenledik.

Kas

08.10.2021 Cuma günü Hedef YKS 2022 üniversite hazırlık programının tanıtım çalışmalarına velilerimizle başladık.

Ekm

Mezun öğrencilerimizden YKS 2021 Sayısal Türkiye 424.'sü Eyyüb Eren BAKTIR, YKS sınavına girecek öğrencilerimizle buluştu. 29 Kasım Pazartesi saat 14.50'de 12. sınıf öğrencilerimize kendi YKS deneyimlerinden bahsetti.