Mrt

Şbt

Öğretmen-Öğrenci-Veli Görüşmelerimiz aşağıdaki takvimde belirtilen saat ve zamanda uygulanacaktır.

İlçe Kaymakamımız Burak DERTLİOĞLU ve İlçe Belediye Başkanımız Bilal ÖZDOĞAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hacı ERDOĞAN'ın katılımlarıyla öğrencilerimiz karnelerini aldılar.

Filistin'de ve özellikle Gazze'de son zamanlarada yaşanan zulüme dikkat çekmek ve onların yanında olduğumuzu göstermek adına "Filistinli Kardeşlerimize Destek" programı organize ettik. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programımız, 5. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı şiir, ezgi, ve marşlar eşliğine devam etti. Bizleri kırmayıp programımıza iştirak eden Kayseri Mirasımız Derneği gönüllülerinin sunumlarıyla programımız nihayete erdi.

Gazze, Filistin ve diğer tüm mazlum coğrafyalarda sıkıntı çeken kardeşlerimizin her daim manen yanında olduğumuzu ve elimizle kaldıramadığımız zulme karşı olduğumuzu izhar için böyle bir program tertib ettik. Emeği geçen herkese teşekkür eder, her daim dualarımızda da kardeşlerimizi anarız.

21.12.2023 Perşembe günü 12.Sınıflar  deneme sınavı oldular. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından organize edilen "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" ilimizde Furkan Doğan AİHL koordinesinde Zümrüt camii'nde 20 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 09.30'da başladı. Katılımcılar Kuran-ı Kerim'i jüri önünde okudular.

Okulumuzu temsilen 12-A sınıfımızdan Mustafa BİRİNCİ isimli öğrencimiz yarışmada Kayseri 3.'sü oldu. Danışman Öğretmenimiz İlter AVCI başta olmak üzere yarışmaya katılan öğrencimiz ve ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

11-15 Aralık 2023 tarihleri arasında veli toplantıları yapıldı. Genel değerlendirme, velilere öğrencilerimiz hakkında bilgiler verildi. Okulumuzdaki uygulamalar ve sınav neticeleri de velilerle4 paylaşıldı. Daha sonra bire bir görüşmeler gerçekleştirildi.

Ekm

06.10.2023 Cuma günü saat 10.00 da Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi'nde okulumuzun hazırladığı Mevlid-i Nebi programımız gerçekleştirildi.Programada emeği geçen öğrenci, öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha ERDİM, 18.05.2023 Perşembe günü saat 19.00'da “Huzurlu Aile” konulu konferansıyla Hacılarlı sevenleriyle buluşacak. Buluşma öncesi Saliha ERDİM Hanımefendi okulumuzu ziyaret etti ve öğretmenlerimizle hasbihâl ettiler. Bu nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart 2023 Pazar günü saat 11.00'de Hacılar Şehit Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezinde Tevfik İleri Anandolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulumuznun hazırladığı 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet AKif ERSOY'u Anma Programı gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLAR