2022-2023 yılı 1. dönem okulumuzda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Hacılar Kaymakamı Sayın Burak DERTLİOĞLU 10.01.2023 Salı günü okulumuzu ziyaret edip, okulumuz hakkında bilgi aldılar.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Eczacılık Fakültesi Analitik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail ÖÇSOY 16.12.2022 Cuma günü saat 10:00'da okulumuzu ziyaret edip gençlerle buluştu.

Personel ve öğrencilerimize yönelik Öfke ve Stres Yönetimi Eğitimi'ni tamamladık.

Ekm

Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi'nde 25.10.2022 Salı günü icazet töreni düzenlendi. Törene, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın yanı sıra Eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin NURSAÇAN, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ekm

Dünya Ticaret Merkezi'nde 14-23 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen 5. Kayseri Kitap Fuarını öğrencilerimizle ziyaret ettik. Hem sevdiğimiz yazarları yüz yüze görme fırsatını yakaladık, imzalarını aldık hemde fuarda sevdiğimiz kitaplardan temin ettik.

Ekm

14.10.2022 Cuma günü saat 11.00 de Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi'nde okulumuzun hazırladığı Mevlid-i Nebi programımız gerçekleştirildi.Programada emeği geçen öğrenci, öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

26-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Okul Aile Birliği ve veli toplantıları yapıldı. Sene boyu yürütülecek çalışmalar ve genel değerlendirme, velilerin istek ve dilekleri gündeme geldi. Okul Aile Birliği oluşturuldu.

Eyl

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde yürütülen "Trafik Eğitimleri" okulumuzda gerçekleştirildi. Öğrencileri gruplandırıp okul konferans salonunda önce teorik eğitimler verilip. Daha sonra bahçede uygulamalaı eğitimlerle bitirildi. Öğrenciler eğitimler sayesinde trafik alanıyla ilgili merak ettiklerini de polislere sorarak öğrendiler.

May

Bu yıl da Ramazan ayı boyunca Hafız öğrencilerimiz Hacılar-Baktıroğlu Camii'nde teravihle namaz kıldırdılar. M. Burak DOĞAN, Ahmet Hakan KILIÇKAYA, Murat AYDOĞDU, Bahri Ender UKAN isimli hafız öğrencilerimiz hatimle teravih kıldırdılar.

May

Öğretmenlerimize EBA, Mebbis ve E-okul sistemerli hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Bu sistemlerdeki uygulamalar hakkında bilgi verildi.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce okullarda uygulamaya konulan, Dost Kitaplar/Kitap Dostları: Okuyan 7'ler projesi kapsamında okunacak yedi kitap için okuma takımları oluşturuldu. Oluşturulan takımlar ortaokul Türkçe Öğretmenimiz Mustafa IRMAK koordinesinde kitap dağılımları ve okuma süreleri belirlendi. Belirlenen takvime göre okumalar devam ediyor.

May

Kütüphanemiz okul çıkış saatinden sonra da görevli öğretmen ve öğrenci nezaretinde saat 17.00'ye kadar tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin kullanımına açıktır. Kütüphanemizde 3600 üzerinde bulunan kitaplar ve iki bilgisayar öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

May

Rehber öğretmenimiz Kübra ERHAN öğrencilerin ilgi, tercih ve yetenekleri, ruhsal ve fiziksel gelişimleri dikkate alınarak motivasyon ile ilgili video ve sunumlarla öğrencilerimize sınava dönük çalışmalar yaptı.

Nobel ödüllü bilim adamımız Aziz SANCAR'ın motivasyon konuşmasını dinlediler.

Yazılı Tarihlerimiz