Tem

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce okullarda uygulamaya konulan, Okuyorum projesi kapsamında okunacak 10'ar öğrenciden oluşan 10'ar takım seçildi. Toplam 100 öğrenci belirlendikten sonra 10 farklı kitaptan 10'ar adet alınarak alınan 100 kitap gruplara dağıtıldı. Belirlediğimiz zamanlarda kitaplar gruplardan toplanıp kitap dönüşümleri yapılmaktadır. Tüm öğrencilerin bu 10 kitabı okuması hedeflenmektedir.

May

Şehit Polis Ahmet Cihan KİLCİ Kültür Merkezi'nde ilçemizde bulunan liselerden seçilen 10 öğrenci hazırladığı sunumları  13.05.2022 Cuma günü ilçemiz lisesinde eğitim gören liseli öğrencilerimize sunma imkanı buldular.

May

12. sınıf öğrencilerimizle ara tatil kampımızı tamamladık. Kampta ; Konu Tekrarı, Birebir Soru Çözümleri, Denemeler ve Çeşitli Sosyal, Sportif Etkinlikler yaptık.

Nis

26.04.2022 günü saat 10.00'da İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hacı ERDOĞAN beyin açılışını yaptığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımız öğrenci ve velilerimizin katılımıyla sergiye açıldı. Okul Spor Salonumuzda görevli öğrenci ve öğretmenlerin hazırladığı 22 proje ilgililerin beğenisine sunuldu.

Nis

Ramazan öncesi Hacılar'da 100'ün üzerinde aileye iaşe dağıtımı yaptık.

Mrt

12. Sınıf öğrencilerimize üniversiteler ve bölümleri tanıtıldı. Sınavlarda hangi bölüm için hangi netler yapılmalı gibi konularda bilgiler verildi.

Mrt

İstiklal Marşının Kabulu ve Çanakkale Zaferi ile ilgili öğrencilerimizle ortaklaşa planlamalarımız dahilinde hem sergi, hem yarışma, hem de farklı etkinlikler için prova ve sergi çalışmaları gerçekleştirdik.

Mrt

Pi(π) sayısının yaklaşık değeri 3,14 olduğu için her yıl 3'üncü ayın 14'üncü günü "DÜNYA Pİ GÜNÜ" olarak kutlanmaktadır.

Pi sayısı yeterince uzunlukta yazıldığında doğum gününüzü, telefon numaralarınızı, ya da rastgele yazacağınız her hangi bir sayıyı Pi sayısında bulabilirsiniz.

DÜNYA Pİ GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...

Lise öğrencilerimizle Pİ Simgesini oluşturduk.

Mrt

Mezun öğrencilerimizden YKS 2021 Sayısal Türkiye 424.'sü Eyyüb Eren BAKTIR, İlahiyat Fakültesi okuyan Tarık TANG ve Tıp Fakültesi okuyan Muharrem Esat DAĞLI 12. sınıf öğrencilerimize YKS sınavı hakkında tecrübelerini aktardılar. Sınav sonrası tercih dönemi, üniversite dönemlerinden de gelen soruları cevaplandıran mezunlarımız, öğrencilerimize sınavda başarılar dileyerek konuşmalarını bitirdi.

Mrt

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Tevfik İleri Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi  9. 10. ve  11. sınıflar  2.  Dönem 1. yazılı Programıdır.

Mrt

Her ay dil panolarımızı yeniliyoruz. E-twinning projelerimizle koordineli olarak İngilizce panolarımız güncellenmekte. Arapça ve Meslek Dersleri panolarımız da güncelleniyor.

Bu hafta Cuma namazını 11. sınıf öğrencilerimizden Muhammet TECİR kıldırdı.

7. sınıf ve 10. sınıf kız öğrencilerimiz  haftasonu tatilde Kutsiye Şaşoğlu Kuran Kursunda kamp programındalardı. Kampta Kuran-ı Kerim tilavetleri, dua, el becerileri gibi çalışmalar yaptılar.

Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu, Hacı Şükrü Baktır Kur'an Kursu ve Hacılar Müftülüğü'nün imzaladığı işbirliği protokolü gereği "Program Uygulayan Okul" olarak hafız öğrencilerimizin akdemik dersleri okulumuzda hafızlık dersleri ilgili Kur'an Kursumuzda yürütülmektedir.